maanantai 23. heinäkuuta 2018

Puoliväli

Tänään on saavutettu taas yksi etappi, sillä raskauteni on puolessa välissä! Se tuntuu ihan uskomattomalta ja puoli vuotta sitten en uskaltanut unelmoida, että tämä päivä todella koittaa joskus minullekin. Mutta tässä sitä ollaan, oikein hyvävointisena ja onnellisena. Maha on kasvanut ja kilojakin on kertynyt kuusi. Liikkeitä tunnen päivittäin ja se tekee kaikesta niin paljon todellisempaa. Tässä tänään otettu kuva vatsastani (kovasti toivon ettei kukaan onnistu minua tunnistamaan ☺)

Olen todella rentoutunut tämän kesäloman ansiosta! Oltiin miehen kanssa lähes koko viime viikko reissussa. Kierrettiin eri kaupunkeja kotimaassa ja pääsin näkemään paljon uusia paikkoja. Välillä majoituttiin hotellissa ja välillä mökissä... olen kyllä ehdottomasti enemmän hotellityyppiä :D Tänään alkoi viimeinen lomaviikko ja yritän kovasti nauttia kuumasta säästä ja kaikesta vapaa-ajasta. Ensi kesä tulee olemaan täysin erilainen ja sitä odotetaan innostunein ajatuksin!

Vielä muutama päivä ja sitten nähdään pikkuinen rakenneultrassa 💓


2 kommenttia:

 1. Ihana pieni masu. Täällä alkaa ylihuomenna rv 19. Onko sulla ollut sukupuolifiiliksiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Ihanaa, että sinunkin raskaus on edennyt jo noin pitkälle! Tulethan kertomaan kuulumiset rakenneultran jälkeen? :)
   Alussa olin ihan varma, että meille tulee poika. Siis se fiilis oli niin selkeä enkä osaa edes tarkalleen sanoa mistä se tuli. Jossai vaiheessa aloin pohtia, että olisiko se sittenkin tyttö... viime aikoina olen katsellut enemmän tyttöjen vaatteita. Eli en kyllä yhtään tiedä! Jännityksellä odotan torstaita!

   Poista

Olen iloinen kommentistasi! ♥