sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Onko täällä enää ketään?

Tiedättekö miten monena päivänä minun on pitänyt tulla kirjoittamaan teille kuulumisia? Mitä pidemmälle kirjoitustauko eteni, sitä vaikeammalta palaaminen tänne tuntui... ja tietyllä tapaa myös harmitti ja hävetti, että "hylkäsin" kaikki lukijat ihan yhtäkkiä. Varsinkin kun tämä blogi toi minulle ihan mielettömän määrän voimia selvitä läpi lapsettomuushoitojen ja raskauden!

Tänne kuuluu oikein hyvää! Vauva on huomenna kuukauden ikäinen eli hän syntyi 21.12.2018 raskausviikolla 41+4! Nämä viikot ovat menneet todella nopeasti ja tunteet on heitelleet laidasta laitaan. Huomenna tapahtuu paluu arkeen, sillä mies palaa töihin! Saimme viettää kokonaiset neljä viikkoa yhdessä kotona, sillä joulunpyhät pidensivät isyyslomaa mukavasti. En yhtään osaa sanoa miten minun ja vauvan päivät alkavat sujua, mutta olisi ihana palata tämän blogin pariin kirjoittelemaan kuulumisia! Ja kirjoittaisin ihan mieluusti miten loppuraskaus sujui, millainen synnytys minulla oli ja miten ensimmäinen kuukausi vauvan kanssa on mennyt. En ole lukenut tämän tauoa aikana yhtäkään lapsettomuusblogia, joten minulla on myös melkoinen urakka päivittää mitä blogisiskoilleni kuuluu :)

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Yritän palata tänne mahdollisimman pian!

13 kommenttia:

 1. Kyllä täällä vielä luetaan teidän kuulumisia :)
  Mullakin on vaan kirjoitustauot pidentyneet sitä mukaa, mitä isommiksi lapset kasvaa ja meno yltyy ;) Mutta sehän on ihan ymmärrettävää!

  Kiva kuulla, että vauva-arki on pyörähtänyt mukavasti käyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että olet vielä mukana matkassa! Uskon, että sinulla riittää kotona hulinaa ja blogille ei ihan aina riitä aikaa :D Yritän lukeskella läpi mitä kaikkea te olette kokeneet loppuvuoden aikana <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Yritän olla aktiivisempi jatkossa!

   Poista
 3. Onnea pikkuisesta! Toivottavasti synnytys sujui hyvin :) Ihanaa vauvakuplailua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Olihan se todella mullistava kokemus kaiken kaikkiaan... vauvan kanssa on onneksi sujunut hyvin :)

   Poista
 4. Mukava kuulla että siellä on kaikki hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet vielä mukana matkassa :) Pitää lueskella pian miten sinun loppuvuosi sujui :) Oikein ihanaa alkanutta vuotta!

   Poista
 5. Olenkin kovasti miettinyt mitä sinne kuuluu! Onnea pienestä ja ihanaa kuulla, että kaikki on mennyt hyvin <3 Toivottavasti ehdit kirjoitella tänne vielä jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa kiva kuulla, että olen ollut mielessäsi! :) Kiitos paljon <3 Yritän kirjoitella mahdollisimman aktiivisesti jatkossa... tänne blogiin oli ikävä! :)

   Ja onneksi teille kuuluu hyvää! <3 Kävin heti bloggerin avattuani katsomassa, että onhan raskautesi jatkunut onnellisesti ja on onneksi <3

   Poista
 6. Hei, olen seuraillut blogiasi, vaikka en ole koskaan kommentoinutkaan :) paljon onnea pienokaisesta <3 toivottavasti jatkossakin päivittelet, synnytyskertomus olisi mukava lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos, että kävit jättämässä kommentin :) Mukavaa, että olet seurannut blogiani! Ja kiitos onnitteluista! <3 Yritän kirjoitella mahdollisimman aktiivisesti... seuraavana kirjoitan synnytyksestä :)

   Poista
 7. Onnea pikkuisesta ja tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista

Olen iloinen kommentistasi! ♥