tiistai 13. helmikuuta 2018

Askel eteenpäin

Miten onkaan taas helpottunut olo, kun sain hoidettua asioita eteenpäin! Varasin aamulla ajat kaikkiin kolmeen ultraan ja ensimmäisen ultran yhteydessä saan opastusta pistämistä varten. Soittaminen jännitti jossain määrin, kun en yhtään tiennyt saanko yhdellä puhelulla kaiken hoidettua ja onko aikoja saatavilla juuri tarvitseminani päivinä. Puhelimessa oli kuitenkin todella ystävällinen sairaanhoitaja ja sain ajat juuri tarvitsemilleni päiville. Varasin myös ajan kahteen verikokeeseen, mutta se onnistui netin välityksellä.

Poissaoloja töistä tulee kyllä todella paljon! Soittoaika ajanvaraukseen oli klo 8-9 ja pohdin, että menisinkö autoon soittamaan :D Päätin kuitenkin puhua puhelun tässä työhuoneessani... jos joku nyt sattui kuulemaan, niin siinähän sitten kuuli. Siinä mielessä olen onnekas, että meillä on töissä liukuva työaika ja voin olla esimerkiksi lounaan yhteydessä pois pidempääkin. Kaikilla työpaikoilla tuo ei ole välttämättä niin helposti hoidettavissa.

Kävin lounastauolla myös apteekissa selvittämässä millä aikatauluilla lääkkeitä on tilattavissa ja saatavissa. Primolutit otin matkaan saman tien, koska niiden aloitus on jo ensi viikolla. Muita lääkkeitä en vielä edes tilannut... en tiedä olisiko kuitenkin pitänyt? Minua palvellut ystävällinen nainen totesi, että tavallisesti lääkkeet tulevat jo seuraavaksi arkipäiväksi. En tiedä... minulle on tässä vaiheessa vielä epäselvää mitä lääkettä pitää ottaa milloinkin ja kuinka paljon? Lienee paras ottaa yhteyttä klinikkaan ja selvitellä asiaa sieltä.

Kaikki tämä on ensikertailaisen jännitystä, epävarmuutta ja lievää paniikkia. Että kaikki tulisi varmasti hoidettua oikein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommentistasi! ♥