lauantai 10. helmikuuta 2018

Hoitosuunnitelma

Sain eilen hoitosuunnitelman postitse kotiin. Siitä tuli ilmi, että meille tehdään kuitenkin IVF. Oma Kannassa puhutaan ICSI:stä, joten olen asian suhteen hieman ulapalla. Mutta olipa se kumpi hyvänsä, niin onneksi se ei vaikuta näihin esivalmisteluihin.

Mutta uskomattomalta tuntuu, että homma saadaan käyntiin jo tämän kuun puolella! Alkuun syön Primolut -kuurin, mutta alku se on sekin. Ensi viikolla pitää varailla jo valmiiksi aika pistosopetteluun ja ultraan. Lisäksi pitäisi käydä apteekissa kyselemässä, että millaisella aikataululla lääkkeet pitää tilata sinne etukäteen. Onko kenelläkään kokemusta? Tämä on sen verran pieni kaupunki ettei niitä varmasti löydy mistään varastosta. Ja hoitosuunnitelmassakin oli ohjeistettu tilaamaan lääkkeet hyvissä ajoin.

Niin jännittävää! Kyllähän sitä eilistä lappua lukiessa tuli päähän miljoona kysymystä ja vähän pientä stressiäkin, että miten saan kaikki hoidettua ajallaan ja oikein! Mutta eiköhän se selkene, kun asiat etenevät. Ja ihan hullua, että tiedän jo viikon milloin munasolut kerätään!! Toki pitää toivoa, että kaikki menee suunnitelman mukaan ja sinne asti päästään... Kerron tarkemmin kaikista kokemuksista, kun ne ovat ajankohtaisia.Vieläkin kaikki tuntuu niin kaukaiselta ja oudolta... ollaanko ne tosiaan me, jotka ovat menossa kohti IVF:ää?

1 kommentti:

  1. Tilanne voi muuttua vielä lennossa tilanteen mukaan. Meillä piti tehdä IVF, mutta kun munasoluja oli vähän ja siittiöiden laatu ei ollut hyvä, niin päädyttiin tekemään ICSI. Ei haluttu jättää sattuman varaan. Sanottiin etukäteen että voidaan tehdä myös puolelle IVF ja puolelle ICSI. Ammattilaiset toimivat sen mukaan minkä uskovat tuovan parhaat tulokset.

    VastaaPoista

Olen iloinen kommentistasi! ♥