perjantai 20. huhtikuuta 2018

Viikonlopun viettoon

Ajattelin tulla kirjoittamaan kuulumisia ennen kuin ryhdyn viikonlopun viettoon! Vieläkin kirjoitellessa pohdin, että onko tämä ystäväni Tiina löytänyt blogini ja tunnistanut minut... ei tunnu kivalta. Toisaalta voisin lähettää viestin ja kysyä asiasta suoraan. En tiedä. Tuntuu vain oudolta enkä pysty nyt täysin rennosti kirjoittamaan kaikkea mieltäni painavaa.

Onneksi edessä on viikonloppu! Odotan viikonloppua todella paljon, sillä lähden ystäväni Miian kanssa kylpylään rentoutumaan. Samalla reissulla on tarkoitus myös shoppailla ja syödä hyvin, mutta eniten odotan rentoutumista ja juttelua ystäväni kanssa. Hän on nimittäin myös raskaana! Emme ole tavanneet lokakuun jälkeen ja tuntuu ihan mahtavalta päästä käymään läpi molempien (!!!) raskauskuulumiset. Yritän pitää itseni tiukasta maan pinnalla etten liikaa alkaisi intoilla... tässä eletään kuitenkin todella epävarmoilla vesillä vielä monta viikkoa. Mutta kuulen todella mieluusti miten hänen raskautensa on sujunut, millä raskausviikolla hän on, mitä on jo hankittu ja onko tulossa tyttö vai poika. Toki minua kiinnostaa, että onnistuivatko he todella ensimmäisestä kierrosta, kun jättivät ehkäisyn pois :D Ystävät on tällä hetkellä arvokkaampia kuin koskaan ♥ Tuntuu ihanalta, että on muutama ihminen, jonka kanssa voi jakaa näitä asioita!

Ultraan ei ole enää montaa yötä! Tänään meneillään rv 6+4. Uusia oireita ei ole ilmaantunut. Rinnat on kipeät ja turvonneet, väsymys painaa ja välillä ruoka ei maistu. Eilen automatkalla tuli aavistuksen verran huono olo... käsiä kihelmöi ja piti nieleskellä monta kertaa. Vaikea selittää, mutta nopeasti se meni kuitenkin ohi. Ihanaa viikonloppua kaikille! Tulen maanantaina kertomaan miten reissu sujui ja kuinka paljon seuraavan päivän ultra jännittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommentistasi! ♥