perjantai 29. kesäkuuta 2018

Kesäloma

Nyt se alkoi minullakin, nimittäin neljän viikon kesäloma! Tuntuu aivan ihanalta viettää neljä viikkoa ilman mitään kiirettä tai stressiä. Silläkään ei ole mitään väliä millainen sää loman ajalle sattuu... olen oikein iloinen, jos saan viettää kokonaisia päiviä viltin alla lukien kirjaa.

Raskaus etenee hyvin ja ilman suurempia vaivoja. Nälkä on välillä kova, päätä särkee tavallista useammin ja vatsa ei meinaa toimia. Pidän noita kuitenkin aika pieninä oireina ja murheina. Maha on selkeästi muuttunut turvotuksesta ihan oikeaksi vauvamahaksi! Pieneksi sellaiseksi, mutta kuitenkin. Parina iltana olen myös tuntenut vauvan liikkeet ja voi että se tuntuu ihanalle ja jännittävälle! Tuntemus on ihan pieni ja tavallaan tuntuu kuin alavatsassa olisi kuplia.

Mitään hankintoja ei olla vielä tehty. Erityisesti vaunujen ja turvakaukaloiden maailma tuntuu todella laajalta enkä tiedä yhtää millaisia alkaisimme katselemaan? Sänky löytynee helposti ja hoitopöydästä minulla on myös selkeä visio millaisen halua. Luulen, että ensimmäiset hankinnat teemme vasta rakenneultran jälkeen.

Yritän kirjoitella loman aikana teille kuulumisia sopivissa väleissä. Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommentistasi! ♥