keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

0-ultra

Nyt se todella alkaa! Uskomatonta, mutta totta! Alkuvalmistelut on tehty ja tänään pistän ensimmäisen annoksen Puregonia!

Söin alkuun Primolut-kuurin kuukautiskierron "täsmäyttämiseksi". Minulla on kyllä säännöllinen kierto, mutta ilmesesti tällä tavoin saatiin vielä tarkemmin suunniteltua hoitoaikataulu etukäteen? Kuuri kesti kymmenen päivää; aloitin kp 17 (21.2.) ja viimeisen tabletin otin kp 26 (2.3.). Ohjeessa luki, että vuoto alkaa 2-4 päivän kuluttua kuurin loppumisesta. Minulla alkoi 3 päivän kuluttua. En huomannut Promolutien aiheuttavan mitään sivuvaikutuksia. Itse asiassa PMS-oireet olivat mielestäni tavallista lievemmät ja esimerkiksi rinnat eivät kipeytyneet ollenkaan! Normaalisti viikkoa ennen menkkojen alkua rinnat muuttuvat kivikoviksi  ja kipeiksi. Nyt sitä ei tapahtunut laisinkaan.

Tänään on meneillään kp 3 ja kävin iltapäivällä ultrassa. Kaikki näytti olevan kunnossa. Samalla reissulla minulle neuvottiin miten Puregon Pen toimii ja sen kanssa sitten pitäisi tänään illalla selvitä omin neuvoin... Aika yksinkertaiseltahan tuo vaikuttaa, mutta pelkään mokaavani jotenkin :D En ole koskaan aiemmin pistänyt itseäni, joten jännittää vähän sekin miten helposti neula uppoaa ihoon. Parin tunnin kuluttua sekin selviää!

Siinä tämän hetken kuulumisia. Tulen mahdollisimman pian kertomaan miten pistäminen on lähtenyt sujumaan ja millainen on fiilis!

3 kommenttia:

 1. Löysin vasta äskettäin blogisi, vaikka näköjään olet jo pidempäänkin kirjotellut. Tsemppiiä hoitoihin, onneksi olet ihanan positiivisella asenteella liikenteessä! Pistämiseen tottuu nopeasti, vaikka ensimmäiset kerrat tuntuvatkin kuumottavilta. Minäkin muistan juuri tuon mokaamisen pelon, mutta siinä tilanteessa tekee kaiken niin huolellisesti, että hyvin se sujuu varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit blogini! :) Kiitos tuhannesti tsemppaavasta viestistäsi! ♥ Olen itsekkin yllättynyt miten positiivinen olen... ehkä se johtuu siitä, kun yhtään pettymystä hoitojen suhteen ei vielä ole takana. Minä olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta en ole saanut aikaseksi jättää kommenttia... pitää nyt aktivoitua :D Paljon tsemppiä teillekin jatkoon ♥

   Poista
 2. Kiitos paljon ♥ Toivottavasti teille ei niitä pettymyksiä tulisikaan! Pidän peukkuja, että kaikki sujuisi hienosti :)

  VastaaPoista

Olen iloinen kommentistasi! ♥