maanantai 26. maaliskuuta 2018

PP 3 ja vatsakipu

Tänään vietetään piinapäivää numero kolme. Viikonloppu meni oikein mukavasti eikä mitään oireita ollut. Eilen iltapäivällä pistin Gonapeptyl -pistoksen, jonka pitäisi jollain tapaa auttaa kiinnittymisessä, kun alkio on kuuden päivä ikäinen. Pistäminen tapahtui jo ihan rutiinilla... kaikkeen kummaan sitä ihminen tottuukin! Viikonlopun fiilis oli hyvä, enkä välillä edes muistanut miten suuria asioita parhaillaan on meneillään.

Viime yönä heräsin vatsakipuun, joka muistutti vähän närästystä. Kääntyilin sängyssä ja tunsin välillä vihlaisuja munasarjoissa. Herätyskellon soitua menin vessaan ja oloni oli aika kamala. Heikotti, oksetti ja mahaan sattui. Istuin vessan lattialla ja mietin, että tämä on nyt sitä hyperstimulaatiota. Ihan varmasti. Olo onneksi helpotti ja kykenin töihin... Olen juonut paljon vettä ja pohtinut pitäisikö lähteä päivystykseen. Maha on ihan hirveä pallo, turvonnut ja kosketusarka. Muita oireita ei tällä hetkellä ole ja hirveä määrä juomaani vettä tulee kyllä ihan normaalisti virtsana ulos. Mitähän tässä pitäisi tehdä? Voiko kyse olla jostain ihan muusta turvotuksesta kuin hyperstimulaatiosta? Ja onko lääkäriin mentävä, jos oireet eivät pahene?

Äsken itkeskelin tässä työpöytäni ääressä ja mietin, että mitenköhän tässä vielä käy... voiko raskaus edes alkaa, jos lähtökohta on tämä? Ehkä sinnitellen työpäivän ja soittelen päivystykseen illemmalla. Siellä on arvatenkin näin maanantai-aamuna melkoinen ruuhka. Onneksi työni on kevyttä istumatyötä ja työmatkatkin taitan autolla. Eli mitään hirmuista rasitustusta tästä päivästä ei aiheudu... Heh, salikassin pakkasin eilen innoissani  ja kuvittelin, että tänään pääsen palaamaan liikunan pariin pitkästä aikaa. Mutta ehei. Ja samapa se, kunhan tulisin terveeksi ja alkio kiinnittyisi ♥ Eikö se hetki olekin suunnilleen tänään, kun alkio on seitsemän päivän ikäinen?

2 kommenttia:

  1. Mulla alkoi hyperin oireet niin, että maha tuntui kun olisi ihan vettä täynnä ja se oli pallo, ihan kun olisi raskaana. Hengittäminen nipisti, varsinkin kun veti ilmaa sisäänpäin. Mä seurailisin ja aika helposti kävisin näytillä. Mahdollinen raskaus voi myös käynnistää hyperin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä <3 Tuo kommenttisi oli ihan kuin olisit kuvaillut minun oireitani! Teinkin heti sen luettuani ratkaisun ja päätin lähteä päivystykseen näytille. Ja hyvä, että lähdin... Täällä lepäillään edelleen. Toivottavasti pian pääsen kotiin! :)

    VastaaPoista

Olen iloinen kommentistasi! ♥