lauantai 17. maaliskuuta 2018

Toimintasuunnitelma

Aika pian eilen julkaisemani postauksen jälkeen sain puhelun polilta. Kuten arvelinkin punktio on maanantai-aamuna! Ihan mahtavaa! Sain puhelun aikana todella tarkat toimintaohjeet viikonloppua ja maanantaita varten. Tänään (kp 13) minun pitää pistää Pregnyl klo 21. Pistämistä en enää jännitä, mutta lääkkeen sekoittaminen hieman jännittää. Ajattelin jättää sen miehen tehtäväksi. Viimeisen Puregonin ja Orgalutranin pistin eilen.

Eilinen iltapäivä olikin yhtä hässäkkää... Puhelun jälkeen säntäsin apteekkiin ostamaan Pregnyliä. En saanut ultrakäynnin yhteydessä opastusta lääkkeen sekoitukseen enkä tarvittavia välineitä mukaani (ruisku ja neulat). Tätä hieman hämmästeltiin apteekissa ja aloin mennä jo hieman paniikkiin... heiltä ei meinannut löytyä sopivia neuloja, mutta lopulta jonkilaiset löytyi jostain varaston perukoilta. Jäin todella epäileväiseksi ovatko ne varmasti sopivat välineet ja ryntäsin vielä sairaalan naisten polille selvittämään asiaa. Eihän siellä tietenkään ollut enää ketään paikalla siihen aikaan perjantaista. Tyydyin siis kohtalooni ja toivon parasta, että noilla vermeillä saadaan pistos tänään onnistumaan!

Tänään olen tuntenut pistelyä ja jomotusta munasarjoissa. Alavastsa on myös todella turvonnut. Yritän levätä ja muutenkin ottaa rennosti, mutta kyllähän ajatukset pyörivät maanantaissa. Viime yönä heräsin pohtimaan mitkä vaatteet puktioreissulle kannattaisi laittaa päälle :D Päädyin lopulta rentoon ja mukavaan collageasuun... ajatuskin farkuista tuntuu todella inhottavalta turvotuksen takia. Lisäksi meillä on pitkä automatka edessä, jolloin puristavat vaatteet olisi todella inhottavat. Lisäksi mietin, että pitäisikö ostaa kotiin sairaslomapäiviä varten jotain herkkuja vai jotain todella terveellistä. Kaikkea turhaa sitä tuleekin mietittyä.... :D

Tulen kertomaan maanantaina miten punktio meni!


3 kommenttia:

 1. Tsemppiä punktioon! Minulla se on myös edessä noin kuukauden päästä. Mielenkiinnolla luen täältä sitten sinun kokemuksesi punktiosta. Itse olen jo nyt panikoinut tulevaa punktiota kovasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Elisa <3 Punktiosta selviydytty oikein mallikkaasti... kirjoitan postauksen, niin käy sieltä lukaisemassa minun kokemukset :) Sinulle myös oikein paljon tsemppiä tulevaan punktioon!

   Poista
 2. Kiitos! :) Hyvä että sinulla sujui kaikki hyvin. Oli kiva lukea kokemuksesi, että se punktio ei olekkaan niin kamala toimenpide. Enköhän minäkin siitä hengissä selviä :D

  VastaaPoista

Olen iloinen kommentistasi! ♥