perjantai 16. maaliskuuta 2018

II -ultra

Oli pakko tulla heti kertomaan toisen folliultran kuulumiset! Tällä kertaa oli taas eri lääkäri ja hän naureskelikin, että olen päässyt tapaamaan hänen kaikki kollegat. No ei se mitää, tämä lääkäri oli todella ystävällinen  ja miellyttävä. Hän kyseli heti alkuun millainen vointi on ja onko kipuja tai muita ikäviä tuntemuksia.

Ultrassa näkyi täydellinen(!!) kohtu ja endometrium. Niin hän niitä kuvaili. Molemmilta puolilta follikkeleja löytyi 5 kappaletta, joista yksi 20 mm ja loput 18 mm. Vasemmalta puolelta yksi oli jo puhjennut ja siellä näkyi nestettä. Lääkärin mukaan niin käy joskus, vaikka jarrulääkitys olisi käynnissä. Nyt pelottaakin, että onko maanantaina mitään jäljellä? Jos nuo kaikki 18 milliset ehtii viikonlopun aikana kasvaa ja puhjeta lääkkeestä huolimatta? Kauhea ajatus!

Lääkärin mukaan Puregonin vaste on ollut loistava ja on hyvä ettei follikkeleja ole tuon enempää. Hän sanoi, että hyperstimulaation riski on olemassa ja suositteli lepäilemään. Sanoin, että olen suosiolla jättänyt salitreenit väliin ja muutenkin ottanut tavallista rauhallisemmin.

Nyt odottelen, että saisin yhteyden naapurikaupungin sairaalaan, josta tulee ohjeistus jatkoa varten. Minulla ei vielä ole reseptiä irrotuspiikkiä varten ja lääke pitäisi varmaan tänään saada tilaukseen! En yhtään muista monelta lääkkeet piti viimeistään tilata, että ne ehtivät huomiseksi. Onneksi lauantaisin tehdään lääketoimituksia apteekkiin. Punktiopäivä sovitaan samalla ja uskoisin sen olevan jo maanantaina! Tai ainakin minun mielestä nuo follikkelit kuulostavat jo aika isoilta ja valmiilta.. Vai minkä kokoisina ne yleensä poimitaan talteen? :D

Tämän hetken fiilis... hyvä, jännittynyt ja stressantunut. Kuitenkin positiivinen ja aika iloinen. Eilen kävin kampaajalla rentoutumassa ja sen jälkeen kiertelin vaatekauppoja. Kauppoihin oli tullut ihania kevätvaatteita ja välillä huomasin hymyileväni itsekeseni.Kyllä tämä kaikki tuo ihan uskomattoman määrän toivoa onnistumisesta... Voi kunpa punktio olisi jo maanantaina ja saataisiin tulokseksi edes yksi hyvä hedelmöittynyt alkio, joka voitaisiin siirtää perjantaina ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommentistasi! ♥